Metoda de vânzări 3D

Vânzări bazate pe temperamente umane

Influențarea decizia de cumpărare, în funcție de TEMPERAMENTELE UMANE tehnic coleric, sanguin, melancolic, flegmatic. Descoperă un algoritm simplu și real, practic, care te poartă pas cu pas spre a cunoaște, înțelege și parcurge drumul spre profesionalismul în vânzari. Cursul este împărțit în trei părți, Dezvoltă – Descoperă – Determina, fiecare secțiune acoperind aspecte esențiale ale procesului de vânzare.

Prima parte a cursului, primul D, înseamnă DEZVOLTĂ, și presupune  a începe cu începutul, cu ține, și a dezvoltă o fundație solidă pentru toate celelalte abilități și tehnici practice pe care le vom discuta mai târziu în acest curs.

A două parte, al doilea D, înseamnă DESCOPERĂ, și conține 6 materiale video care te vor ajută să depășesti unele dintre cele mai mari greșeli fundamentale din vânzări.

Cea de a treia parte a cursului, al treilea D, înseamnă DETERMINA. În această ordine logică și cronologică, mai întâi vă dezvoltăți, descoperiți și înțelegeți persoană, o citiți că o carte deschisă, apoi influențați și determinați decizia de cumpărare.

Cursul conține:

  • 7 Module, 21 materiale video, în total 12 ore de conținut
  • 7 Seuri de materiale adiționale (Caiet de applictii, support de curs și teste)
  • Diplomă de finalizare a cursului

Metoda de vânzări 3D (curs video complet)

Curs video de pregatire în vânzări care te va ajuta să influențezi cu succes decizia de cumpărare, bazat pe temperamente umane

499 lei

Detalii despre Curs

Module individuale de curs

Accesați modulele individuale din curs